Ψηφιακό υλικό Υγιεινής και Παραδοσιακής Διατροφής σε συνεργασία του κλάδου Αγωγής Υγείας (Οικιακή Οικονομία) και της Lidl Κύπρου (στα πλαίσια του θεσμού εταιρικής κοινωνικής ευθύνης)
Ψηφιακό υλικό Υγιεινής και Παραδοσιακής Διατροφής σε συνεργασία του κλάδου Αγωγής Υγείας (Οικιακή Οικονομία) και της Lidl Κύπρου (στα πλαίσια του θεσμού εταιρικής κοινωνικής ευθύνης)
Τα εκπαιδευτικά βίντεο στηρίζονται πάνω στους δείκτες επάρκειας και επιτυχίας του μαθήματος της Αγωγής Υγείας (Οικιακή Οικονομία). Το ψηφιακό υλικό που έχει παραχθεί αναφέρεται στις πέντε ομάδες των τροφών και συγκεκριμένα στο αλεύρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά, μέλι, φρούτα και λαχανικά.
Υγιεινή και Παραδοσιακή Διατροφή - Επεισόδιο 1 - Αλεύρι
Ιστορική αναδρομή, προέλευση και επεξεργασία αλευρίου.
Υγιεινή και Παραδοσιακή Διατροφή - Επεισόδιο 2 - Αυγά
Η σημασία του αυγού στη διατροφή μας.
Υγιεινή και Παραδοσιακή Διατροφή - Επεισόδιο 3 - Γάλα
Προέλευση και επεξεργασία των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Υγιεινή και Παραδοσιακή Διατροφή - Επεισόδιο 4 - Φρούτα και Λαχανικά
Η σημασία των φρούτων και των λαχανικών στη διατροφή μας.
Υγιεινή και Παραδοσιακή Διατροφή - Επεισόδιο 5 - Μέλι
Η θρεπτικότητα και διαδικασία επεξεργασίας του μελιού.